Web Analytics
Vogels

Dierenkliniek Kleine Huisdieren


Dierenkliniek Als DIERENARTS doorverwijzen naar onze diensten EIGENAARS: Maak steeds vooraf een afspraak (09/264 77 00) Tips voor eigenaars Informatie omtrent SPOEDGEVALLEN Uw dier kan andere redden ! WORD BLOEDDONOR Alles over de dierenkliniek Onderzoek Studie hond: "Portosystemische shunt / andere leveraandoening? De Vakgroep Kleine Huisdieren maakt deel uit van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Overdag kunt u er met uw huisdier (hond of kat) terecht voor een consultatie op de afdeling chirurgie, interne geneeskunde, dermatologie, cardiologie, neurologie, oftalmologie, stomatologie, orthopedie, voedingsleer of gedragsleer.


Het dierenziekenhuis en laboratoria staan in voor diergeneeskundige zorgen aan alle huisdieren, gaande van landbouwhuisdieren (paard en rund), gezelschapsdieren (hond en kat) tot speciale dieren zoals knaagdieren, reptielen en vissen. Op de spoeddienst kleine huisdieren kunt u na telefonisch overleg terecht in het geval van levensbedreigende situaties, of bij aandoeningen die dringende zorg voor uw hond of kat noodzakelijk maken en niet kunnen wachten tot er een reguliere afspraak kan worden gemaakt. Informatie voor dierenartsen Telefonisch contact


Related Posts of Dierenkliniek Kleine Huisdieren :


Systeem Uitleg Dierenkliniek Merelbeke Kleine Huisdieren

Dierengeneeskunde Gent

Dit zijn de beste dierenartsen in Eindhoven volgens jullie indebuurt

Mijn Dierenkliniek Huisdieren Nintendo DS Game Mania

Systeem Uitleg Dierenkliniek Merelbeke Kleine Huisdieren

Home Dierenkliniek Vechtdal


21+ Images of Dierenkliniek Kleine Huisdieren

Systeem Uitleg Dierenkliniek Merelbeke Kleine Huisdieren

Maak een afspraak | Kleine Huisdieren Kliniek Bel ons 0180 - 52 23 36 Buiten openingstijden 085 - 487 70 90 Afspraak maken Home Het team Patiënteninfo Parasieten en wormen Dier en Zorg Plan Overig Contact Maak een afspraak Vul onderstaande velden in en plan online uw afspraak Onze cookies Cookies helpen ons jou de beste gebruikservaring te bieden.


Dierenkliniek Orion is een dierenkliniek voor neurologie, orthopedie, chirurgie, medische beeldvorming en interne geneeskunde bij kleine huisdieren. Na doorverwijzing door uw eigen dierenarts, kunnen patiënten volledig opgewerkt worden in onze kliniek, gaande van klinisch onderzoek, medische beeldvorming tot behandeling, inclusief operatieve.


Bosdreef Kleine Huisdieren. Op dierenkliniek de Bosdreef kunt u terecht voor zowel routine als geavanceerde onderzoeken en behandelingen voor uw hond of kat. 3 dierenartsen staan tot uw dienst, elk bekwaam in hun eigen vakgebied. Alle consultaties verlopen volgens afspraak. Onze spoeddienst is 24 op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.


Ons doel is om optimale zorg en opvolging aan te bieden voor alle honden en katten die deel uitmaken van de Nierkliniek. Dit doen we doormiddel van gratis onderzoek voor uw dier aan te bieden (lichamelijk onderzoek, bloeddrukmeting, bloed- en urineonderzoek).


Opleiding: Doctor in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke) Ervaring: Sinds 1992, kliniek voor kleine huisdieren UGent, en een eigen praktijk Rol: Dierenarts in het team Merelbeke Brigitte bouwde gedurende 28 jaar zelf haar eigen praktijk op aan de rand van Gent. In de zomer van 2021 sloot Brigitte zich bij het team van WelloPet aan om zich meer te kunnen focussen op haar.


Wanneer je een bezoek aan de dierenkliniek plant, is het belangrijk dat je de heersende maatregelen respecteert om je bezoek op een bioveilige manier te laten verlopen. Lees deze pagina in het Frans - lire cette page en français.. Kleine huisdieren: Bezoek op afspraak, voor de kliniek verloskunde dien je bij aankomst je eerst aan te melden.


ORSAMI. ORSAMI maakt deel uit van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent en biedt de volgende disciplines: Medische beeldvorming (kleine en grote huisdieren); Nucleaire geneeskunde (diagnostiek en therapie voor kleine huisdieren); Orthopedie (kleine huisdieren); Hydro-fysiotherapie (kleine huisdieren); Dierenvoeding (paarden en kleine huisdieren).


Nascholing Huisdierdonorcodicil Patiënten gezocht voor deelname aan lopende onderzoeken Aan de faculteit Diergeneeskunde wordt onderzoek gedaan aan ziekten bij hond, kat en kleine zoogdieren (konijnen, cavia's, fretten en ratten).


Gespecialiseerde dierenkliniek voor paarden en kleine huisdieren. +32 9 346 76 18 [email protected]. Photography by Raphael Macek and Bosdreef Webdesign WebloungeRaphael Macek and Bosdreef Webdesign Weblounge


Dierenarts. Michiel. de Ben. Een dierenartsenpraktijk waar de gezondheid en het geluk van jouw trouwe viervoeters voorop staan. Met toewijding en kennis streef ik naar een kwaliteitsvolle zorg voor jouw huisdieren. Maak nu een afspraak. De praktijk. In 2016 studeerde ik als dierenarts af aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent.


Kom langs bij onze dierenartsenpraktijk De Morette Kleine Huisdieren. Jullie zijn welkom met honden, katten, konijnen en knaagdieren. Wij onderzoeken jouw huisdier, geven advies en verlenen verzorging. Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier van snuit tot staart te onderzoeken.


Voor spoedgevallen kleine huisdieren verwijzen wij u naar Spoed- en Verwijscentrum AniCura Rijswijk 085-483 1300.. Dierenkliniek Meursing biedt uitstekende zorg bij de drachtbegeleiding en biedt daarnaast de mogelijkheid om uw merrie op de kliniek te laten bevallen, onder het waakzame oog van onze assistentes en dierenartsen..


Beste bezoeker, U kan naast eerstelijns-diergeneeskunde bij ons terecht voor voedingsadvies, chirurgie, tandheelkunde, echo, radiografie, bl oedonderzoek,… Wij zijn vooral gespecialiseerd in honden, katten en konijnen, maar ook andere gezelschapsdieren zijn welkom. Er zijn vier dierenartsen en een dierenartsassistente werkzaam.


De Nierkliniek bestaat uit een mobiel team van specialisten, specialisten in opleiding (residents) en doctoraatsonderzoekers, werkzaam op de dienst Interne Geneeskunde van de vakgroep Kleine Huisdieren van de Universitaire Dierenkliniek te Merelbeke. Wilt u al eens kort kennismaken met ons team, klik dan op de foto's hieronder om meer te weten.


Welkom bij Dierenziekenhuis Groningen. Ons doel is de beste dierenarts te zijn voor uw huisdier. Dat betekent maatwerk! We willen graag onze cliënten en patiënten kennen en vinden het belangrijk dat zij ook ons kennen. Met de samenstelling van ons team zijn wij groot genoeg om professioneel te zijn en ons op specialismen te kunnen toeleggen.


Opleiding: Doctor in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke) Ervaring: Sinds 1992, kliniek voor kleine huisdieren UGent, en een eigen praktijk Rol: Dierenarts in het team Merelbeke Brigitte bouwde gedurende 28 jaar zelf haar eigen praktijk op aan de rand van Gent. In de zomer van 2021 sloot Brigitte zich bij het team van WelloPet aan om zich meer te kunnen focussen op haar.Gallery of Dierenkliniek Kleine Huisdieren :

Home Kleine Huisdieren Kliniek

Dierenkliniek Meursing Paarden en Kleine huisdieren

Kleine huisdieren Dierenkliniek de Delta

Dierenkliniek Bilthoven

Kleine huisdieren Dierenkliniek de Delta

Dierenkliniek Meursing Paarden en Kleine huisdieren

Kleine huisdieren Dierenarts Juliet de Pesseroey

Neurologie bij kleine huisdieren Orion

Neurologie bij kleine huisdieren Orion

Neurologie bij kleine huisdieren Orion

dierenkliniek huisdieren konijn Dierenkliniek

Kleine huisdieren

Dierenarts Arts en Dier in Lokeren

Hygi 235 nische infrastructuur voor kleine huisdieren

Dierenkliniek in Zutphen en Hengelo Gld dierenarts Coenen

Kleine huisdieren Dierenkliniek de Delta

Pin op Nieuwspaal

Over ons Dierenkliniek Venhei

Dierenkliniek start gratis dikke huisdieren consult YouTube

Dierenkliniek Rijnoever kleine huisdieren en paarden

Pin op Nieuwspaal

Over ons Dierenkliniek Venhei

Dierenkliniek start gratis dikke huisdieren consult YouTube

Dierenkliniek Rijnoever kleine huisdieren en paarden

Dierenkliniek de Reeshof in Tilburg voor uw huisdieren

Kleine huisdieren

Zorgplan Dierenkliniek Eikenlaan

Dierenkliniek Hulst

Kleine huisdieren Dierenkliniek de Delta

Dierenkliniek Rivierenbuurt

Pin van netheikoop op Onze huisdieren Huisdieren

Kleine huisdierenkeuring Oostermoerfeest

Dierenarts Delft Dierenkliniek Delfland Den Hoorn Huisdieren Zorgplan

Huisdieren Dierenartsenpraktijk Zuidwest Drenthe DAPZWD

Bodemplaat voor kooi katten en kleine huisdieren Euro Packer Handel

Dierenkliniek Sittard met de liefste zorg voor huisdieren Ermeco

Kleine groep huisdieren stock afbeelding Afbeelding bestaande uit

Chirurgie bij kleine huisdieren Orion

Klein Huisdieren Vereniging Achterhoek Vogels

Ministeck Kleine Huisdieren 4 in 1 Blokker

Het team Venhei De Ark op bijscholing Dierenkliniek Venhei

Kleine huisdieren Dierenkliniek de Delta

Premium Quality Kleine huisdieren

Dierenkliniek Venhei voor gezelschapsdieren nutsdieren en paarden

De Dierenarts Onderzoekt Kleine Hond In Huisdierenkliniek Vroege

Kleine mensen zorgzame aarde ecologie platte vectorillustratie cartoon

Kleine huisdieren Dierenkliniek de Delta

Dierenkliniek Makker Dierenartsen Kring

Dierenkliniek Makker Dierenartsen Kring

Minivarken als huisdier Dier en Natuur Huisdieren

Home Dierenkliniek De Vossenbrink

Dierenkliniek De Boomkamp klantervaringen amp recensies

Kleine eendjes huisdieren stock afbeelding Afbeelding bestaande uit

Kleine huisdieren Dierenkliniek de Delta

Dierenkliniek Sittard De Liefste Zorg voor Alle Huisdieren

Kleine huisdieren Dierenkliniek de Delta

Pin op Huisdieren

bol com Mijn Dierenkliniek Huisdieren Games

Top 8 Leuke Kleine Huisdieren Voor Binnen In Huis

Dierenkliniek Rivierenbuurt

Isometrische dierenkliniek mensen met hun huisdieren komen naar

Dierenkliniek De Morette breidt uit Asse Regio HLN

Kerstbomen en huisdieren Dierenarts Coppelmans Nuenen

Landbouwhuisdieren Kleine herkauwers Dierenkliniek De Vossenbrink

Dierenpension de Kwispelhoeve Dierenpension voor honden Katten en

Fieter de Fointjes V Nest Bij de Dierenarts

Ons nieuwe ECO huis Dieren update

Home Dierenkliniek De Vossenbrink

onlinedierenspeciaalzaak com Dierenwinkel Huisdieren Huisdier

Neurologie bij kleine huisdieren Orion

Dierenkliniek DierenDokters Zeist dierenarts gezelschapsdieren

Tandheelkunde Dierenarts Deventer Hogehondstraat 115 0570 623433

Dierenkliniek Onderbanken Ga Lokaal

Dierenpension Ex kuus Accommodatie Kleine huisdieren

oktober 2011

Dierenkliniek Putten

Dierenkliniek Kleine Huisdieren - The pictures related to be able to Dierenkliniek Kleine Huisdieren in the following paragraphs, hopefully they will can be useful and will increase your knowledge. Appreciate you for making the effort to be able to visit our website and even read our articles. Cya ~.

RSS Feed | Sitemaps
Copyright © 2023

close