Web Analytics
Vogels

Huisdier Registratie


Registreren met uw mobiele telefoon Snel en eenvoudig of controleren. Speciaal tarief Voor professionele fokkers, asiels en dierenartsen met regelmatige aanmeldingen. Fokkers & Chippers Meerdere chipnummers in één handeling registreren. Geboortemelding professionals, speciaal tarief. Huisdier kwijt? Zoekfunctie met chipnummer.nl Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen. Op deze manier kunnen zij bij een (gevonden) dier eenvoudig achterhalen wie de houder is.


Registratie van uw huisdier De kosten voor een levenslange registratie zijn éénmalig € 12,45 incl. btw per huisdier per houder (geboortemeldingen zijn €2,00 p/nr). Wijzigingen op de chipnummers zijn gratis behalve chipvervanging. U kunt in stap 4 van dit registratieproces veilig online betalen met iDEAL of Paypal. 13 december 2021 Laatst gecontroleerd op: 21 maart 2023 Hoort bij: Dieren en natuur Krijgt u een nestje pups? Of neemt u bijvoorbeeld een hond als huisdier? Per situatie zijn er registratieregels. Hiermee verbeteren we het welzijn en de gezondheid van honden. Deel Kies uw situatie U krijgt eenmalig een nestje pups


Related Posts of Huisdier Registratie :30+ Images of Huisdier Registratie

Welkom op de registratieportaal van huisdier-registratie.nl Registratie Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u hieronder een registratieoptie te kiezen, die het best bij uw situatie past. Kies een registratieoptie Particulier Kies deze optie indien u één of meerdere huisdieren in privé bezit heeft.


Via deze procedure kunt u uw dier registreren of een bestaande registratie wijzigen. Vul hieronder eerst het chipnummer in. Daarna wordt u verder door de procedure geleid. Als u een nest wilt aanmelden vul dan het eerste chipnummer, de diersoort en het aantal dieren in. NDG - Website Nederlandse Databank Gezelschapsdieren


Registreren, mutaties doorgeven, afmelden, overleden, vermissing, teruggevonden. Vervangend pasje aanvragen. Webshop om een penning voor hond en kat te bestellen. Poster vermist maken. Contactformulier. Formulier om een overzicht op te vragen van de gegevens die van u en uw dier (en) bij NDG geregistreerd staan.


Registreer uw hond bij één van onderstaande portalen. Van alle portalen komen de gegevens bij ons binnen. Het maakt dus niet uit voor welk portaal u kiest. BackHomeclub.nl Chipbase Databank Honden Dierplatform Hondregistreren.nl Huisdier-registratie.nl PetBase Petlook Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG)


Al vanaf €7,50 Huisdier registratie - voor alle dieren! U kunt vele soorten huisdieren laten chippen en registreren. Vanzelfsprekend kunt u honden registreren, dat is zelfs wettelijk verplicht maar ook katten en andere dieren zoals fretten of papegaaien, huisvarkens etc. Na het chippen volgt de huisdier-registratie.


Dit betekent bijvoorbeeld dat een huisdier uit een derde land een chip heeft en een rabiësvaccinatie. Minimaal 30 dagen na de vaccinatie is er bloed afgenomen voor een bloedtest (titerbepaling). Bij een goede uitslag volgt een wachttijd van tenminste 3 maanden, voordat het dier naar de EU mag komen.


Registreren is belangrijk. Het is daarvoor echter wel belangrijk dat uw huisdier niet alleen gechipt, maar ook geregistreerd is. Soms is een dier wel gechipt, maar niet geregistreerd bij een databank. In andere gevallen is het dier wel geregistreerd, maar zijn de gegevens verouderd.


Bij dierziektes met gevaar voor de volksgezondheid moeten we snel handelen. Daarom zijn er regels voor de identificatie en registratie (I&R) van dieren. Zo moet u runderen, varkens, schapen, geiten, paardachtigen, maar ook honden registreren. Ook als u deze dieren als hobby houdt. Ze krijgen bijvoorbeeld een (oor)merk of chip. Pluimvee en broedeieren hoeft u alleen te registreren als u de.


Neemt of heeft u een hond als huisdier? Zorg dat het dier gechipt en geregistreerd is. Meestal moet de hond ook een officieel Europees dierenpaspoort (EU-paspoort) hebben. Neemt of heeft u een hond als huisdier? Zorg dat het dier gechipt en geregistreerd is. Meestal moet de hond ook een officieel Europees dierenpaspoort (EU-paspoort) hebben.


Registreer uw huisdier in 4 stappen Kies uw huisdier Wilt u een hond, kat of ander huisdier registreren? Vul uw gegevens in Vul de naam van het huisdier en uw persoonlijke gegevens in. Kies abonnement Kies een abonnement en krijg toegang tot 'Mijn Petlook'. Maak profiel compleet Vul de gegevens van uw huisdier zoals chipnummer in.


Voor de registratie moet u uw gegevens aanmelden bij de NDG (dat kunt u zelf doen via de website van de NDG, maar de dierenarts kan het ook voor u verzorgen). Het gaat om uw naam, adres en een of meer telefoonnummers. Dat kost eenmalig € 5,90. U krijgt een NDG-pasje als bewijs van inschrijving thuisgestuurd.


Gegevens registratie aanpassen. Met het formulier 'Baasjeszoeker' bovenaan de pagina kunt u controleren of uw gegevens nog correct vermeld staan. Vul in het veld het chipnummer van uw huisdier in. Het chipnummer staat op het NDG pasje dat u bij de registratie heeft ontvangen. Het nummer staat ook in het dierenpaspoort.


Bij huisdier-registratie.nl heeft u daarnaast de mogelijkheid om zonder over te typen, meerdere chipnummers automatisch te kunnen invoeren. U heeft alleen een reader nodig die de barcode afleest, en die het nummer na de biep automatisch in het veld zet. Zo kunt u snel en eenvoudig vele chipnummers invoeren zonder het risico te lopen dat u per.


Voor de registratie van andere huisdieren dan honden hoeft een portaal niet door RVO aangewezen te zijn. U mag zelf kiezen bij welke van onderstaande portalen u uw huisdier registreert. De portalen mogen zelf bepalen welke prijs ze berekenen voor de registratie. Vergelijk goed welke diensten het portaal biedt, bijvoorbeeld of er ook een.Gallery of Huisdier Registratie :

Huisdier Registratie - The pictures related to be able to Huisdier Registratie in the following paragraphs, hopefully they will can be useful and will increase your knowledge. Appreciate you for making the effort to be able to visit our website and even read our articles. Cya ~.

RSS Feed | Sitemaps
Copyright © 2023

close