Web Analytics
Vogels

Huisdier Registreren


Na registratie van uw huisdier ontvangt u binnen 2 á 3 weken de nieuwe NDG Registratiepas. Op de achterzijde van deze pas staat de Safecode. Deze heeft u nodig als u op een later moment wijzigingen wilt opgeven in uw adresgegevens. Bewaar deze pas dus goed! Waarom je hond of kat verzekeren? Geen zorgen over hoge dierenartskosten Registreer Nu Daarom huisdier - registratie.nl Overheid erkende database Wettelijk verplichte registratie van honden. Ook katten en overige dieren. Online registreren Zelf online, in vier stappen, registreren en uw registratie beheren. Registreren met uw mobiele telefoon Snel en eenvoudig of controleren. Speciaal tarief


Registratie van uw huisdier De kosten voor een levenslange registratie zijn éénmalig € 12,45 incl. btw per huisdier per houder (geboortemeldingen zijn €2,00 p/nr). Wijzigingen op de chipnummers zijn gratis behalve chipvervanging. U kunt in stap 4 van dit registratieproces veilig online betalen met iDEAL of Paypal. Registratie / Mutatie Via deze procedure kunt u uw dier registreren of een bestaande registratie wijzigen. Vul hieronder eerst het chipnummer in. Daarna wordt u verder door de procedure geleid. Als u een nest wilt aanmelden vul dan het eerste chipnummer, de diersoort en het aantal dieren in. NDG - Website Nederlandse Databank Gezelschapsdieren


Related Posts of Huisdier Registreren :


HUISDIER REGISTRATIE NL erkend voor alle huisdieren HUISDIER

Voorkom vermissing en registreer simpel je huisdier bij PetBase

Hond Kat chippen Dierenarts dierenkliniek

Huisdier Registreren Gratis Vogels

Registreer veilig en snel je huisdier PetBase

HUISDIER REGISTRATIE NL erkend voor alle huisdieren HUISDIER


67+ Images of Huisdier Registreren

HUISDIER REGISTRATIE NL erkend voor alle huisdieren HUISDIER

Indien uw huisdier wordt gevonden zal de dierenambulance of een dierenarts met behulp van een scanner de chip uitlezen. Aan de hand van het chipnummer kan er vervolgens contact met u opgenomen worden.


Registreren is belangrijk. Het is daarvoor echter wel belangrijk dat uw huisdier niet alleen gechipt, maar ook geregistreerd is. Soms is een dier wel gechipt, maar niet geregistreerd bij een databank. In andere gevallen is het dier wel geregistreerd, maar zijn de gegevens verouderd.


Huisdier-registratie.nl is met name ook geschikt voor particulieren die een registratie willen doen omdat wij volledig onafhankelijk werken en in slechts vier stappen uw nestje met pups als geboortemelding, hond, kat of ander huisdier kunt registreren. Ook voor geboortemeldingen (gratis) door particuliere fokkers. Details


Goede zorg voor ieder huisdier. Het LICG geeft praktisch, betrouwbaar en deskundig advies. Niet alleen bij de aanschaf, maar een heel huisdierleven lang.


Heeft u vragen over de registratie van uw huisdier? Kijk op de website voor alle antwoorden of neem contact op met de NDG met dit formulier.. 0900 - 404 04 56 (€0,20 p/m) Eigenaren. Alles over chippen. Wat is chippen? Waarom chippen? Is chippen verplicht? Alles over registreren. Nieuwe eisen per 2021 voor honden (met film) Waarom.


Toegang tot de gegevens van geregistreerde dieren is 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk. Dankzij het gebruik van hoogwaardige technologieën, onze uitgebreide kennis en de ervaring van ons team met het registreren en identificeren van vermiste dieren is WORLDPETNET het beste platform waarop je geliefde huisdier kan worden geregistreerd.


U kunt zelf een account aanmaken, de gegevens van uw huisdier invullen en, indien gewenst, wijzigen. De website stuurt ter bevestiging van de registratie een bewijs van inschrijving dat u bij het vaccinatieboekje of Europees dierenpaspoort kunt bewaren. Vanaf dat moment is uw dierbare huisgenoot altijd weer bij u thuis te brengen.


Houd je huisdier veilig met de NDG-penning! Geef jouw hond of kat het cadeau van veiligheid. Onze penningen zijn duurzaam, stijlvol en comfortabel, gegraveerd met de hoogwaardige techniek die ook door juweliers wordt gebruikt. Voor €9,85 zorg je er voor dat geliefde huisdier altijd een weg naar huis vindt.


13 december 2021 Laatst gecontroleerd op: 21 maart 2023 Hoort bij: Dieren en natuur Krijgt u een nestje pups? Of neemt u bijvoorbeeld een hond als huisdier? Per situatie zijn er registratieregels. Hiermee verbeteren we het welzijn en de gezondheid van honden. Deel Kies uw situatie U krijgt eenmalig een nestje pups


Vul de naam van het huisdier en uw persoonlijke gegevens in. Kies abonnement Kies een abonnement en krijg toegang tot 'Mijn Petlook'. Maak profiel compleet Vul de gegevens van uw huisdier zoals chipnummer in. Direct registreren Petlook is dé online databank voor huisdieren met een chip. Registreer uw huisdier simpel & snel bij Petlook.


Registreer uw hond bij één van onderstaande portalen. Van alle portalen komen de gegevens bij ons binnen. Het maakt dus niet uit voor welk portaal u kiest. BackHomeclub.nl Chipbase Databank Honden Dierplatform Hondregistreren.nl Huisdier-registratie.nl PetBase Petlook Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG)


PetBase biedt een nieuwe mogelijkheid voor dierenartsen en chippers om een compleet nest huisdieren in slechts twee stappen te registreren. Bespaar veel tijd en zorg dat het hele nest huisdieren goed wordt geregistreerd voor vermist en gevonden. Het duurt gemiddeld slechts 2 minuten om een compleet nest te registreren.


Wilt u uw huisdier verzekeren tegen ziektekosten, dan is vrijwel altijd een chip vereist. LET OP: het chippen en registreren van uw huisdier geldt (net als een paspoort) niet als eigendomsbewijs! Wat is een chip? De officiële naam van een chip is transponder. Dit is een heel klein buisje van bioglas of kunststof.


Al vanaf €7,50 Huisdier registratie - voor alle dieren! U kunt vele soorten huisdieren laten chippen en registreren. Vanzelfsprekend kunt u honden registreren, dat is zelfs wettelijk verplicht maar ook katten en andere dieren zoals fretten of papegaaien, huisvarkens etc. Na het chippen volgt de huisdier-registratie.


Direct uw UBN registreren; Haalt u een hond uit het buitenland via een zwerfdierorganisatie? Hier gelden andere regels voor.. Dit betekent bijvoorbeeld dat een huisdier uit een derde land een chip heeft en een rabiësvaccinatie. Minimaal 30 dagen na de vaccinatie is er bloed afgenomen voor een bloedtest (titerbepaling). Bij een goede uitslag.


Zo kunt u snel op de hoogte gebracht worden als uw huisdier gevonden wordt. Het is dan ook belangrijk dat u het chipnummer van uw dier samen met uw eigen contactgegevens laat registreren bij een van de databanken (portalen) die hiervoor bestaan. Vanwege de privacywetgeving worden uw contactgegevens na registratie niet automatisch openbaar gemaakt.


De oudste honden databank van Nederland. Petlook is dé oudste, al sinds 2000, online databank voor chipnummers van onder andere honden. U kunt het chipnummer van uw hond of huisdier registreren bij Petlook, wij zijn een door de overheid erkende honden databank.. De registratie is sinds het begin onveranderd: door een account aan te maken op de website en daar vervolgens het chipnummer te.


Als dierenarts moet u de hond registeren op het adres waar het dier is geboren, ook als er al een nieuwe verantwoordelijke bekend is of als de hond meteen naar zijn nieuw baasje vertrekt. De gegevens van de nieuwe verantwoordelijke kan u ook meteen registreren tijdens de online-registratieprocedure.Gallery of Huisdier Registreren :

PetBase losgekomen van Micpoint Micpoint Fleetmanagement

Waar Huisdier Registreren Vogels

Registreren Voorkom vermissing en registreer simpel en veilig uw

Huisdier registreren PetBase

Muizen Uw dierenarts in Hulst Dierenkliniek Hulst

Uw hond kat en andere dieren registreren bij huisdier registratie nl

Chippen en registreren Huisdierenservice Met Plaisier neemt tot nader

Zonder chippen en registreren was Max nooit bij zijn baasjes

HUISDIER REGISTRATIE NL erkend voor alle huisdieren HUISDIER

dierenproject een huisdier in de klas Leerkring Ineke

HUISDIER REGISTRATIE NL erkend voor alle huisdieren HUISDIER

Voorkom vermissing en registreer simpel je huisdier bij PetBase

Voorkom vermissing en registreer simpel je huisdier bij PetBase

Help mijn huisdier is vermist 10 tips bij vermiste hond of kat

Laat je huisdier chippen en registreren door een dierenarts

Registreren Van de Groep amp Olsthoorn

Registreren voor Anido 2022 mogelijk Huisdier nieuws over hond kat

Maak een afspraak met DAC Plus

Honden Uw dierenarts in Hulst Dierenkliniek Hulst

Honden Uw dierenarts in Hulst Dierenkliniek Hulst

Honden Uw dierenarts in Hulst Dierenkliniek Hulst

Honden Uw dierenarts in Hulst Dierenkliniek Hulst

Het opzetten van huisdieren

Huisdier Registreren Gratis Vogels

Honden Uw dierenarts in Hulst Dierenkliniek Hulst

Katten Uw dierenarts in Hulst Dierenkliniek Hulst

Honden Uw dierenarts in Hulst Dierenkliniek Hulst

Nieuwe lijst ongeschikte huisdieren bekend gemaakt MAX Vandaag

Uw hond kat en andere dieren registreren bij huisdier registratie nl

Fretten Uw dierenarts in Hulst Dierenkliniek Hulst

Extra tips Afscheidskleedjes

Dierenpensionwijzer Huisdierenspecialist

Je huisdier laten chippen dit moet je weten Radar het

Een varken als huisdier een goed idee of niet Dierenartsenpraktijk 276

Algemene informatie over huisdieren

Huisdierverzekering Dierenartsenpraktijk Den Driesprong Reusel

Welkom bij Dierenpension De Poelert

Huisdier aanschaffen Gebruik d 233 checklist Huisdieren Katten Honden

Chippen en registreren van uw huisdier Rotterdam

Is een huisdierenverzekering nodig gratisgeldbestaatwel nl

Pin op Nieuwspaal

Hond Dier Bigel 183 Gratis foto op Pixabay

Actueel nieuws problemen en behandelingen bij dieren

Registratie huisdier Kleine Huisdieren Kliniek

De Binnenvector Van De Modieus Huis Video Online Camera Vector

Huisdierenbijsluiter moet impulsieve aanschaf voorkomen Radar het

Herdenken huisdier Huisdier aandenken Geschilderde rotsen

Chippen en registreren van uw huisdier Rotterdam

Huisdierenbijsluiter moet impulsieve aanschaf voorkomen Radar het

Nieuwe lijst ongeschikte huisdieren bekend gemaakt MAX Vandaag

Herdenken huisdier Huisdier aandenken Geschilderde rotsen

Chippen en registreren van uw huisdier Rotterdam

Rouwkaart huisdier grijs met foto Kaartje2go

HUISDIER REGISTRATIE NL erkend voor alle huisdieren HUISDIER

Meer dan 4 miljoen huishoudens hebben een huisdier MAX Vandaag

Dierenarts Behandelingen Verzorging Oostblokker

Huisdier Registreren Als Emotioneel Hulpdier Vogels

Voorburgs Dagblad Goed nieuws voor huisdieren en hun eigenaren

Registratieplicht bij overheid duitseherder nl

Huisdier steeds vaker mee op reis MAX Vandaag

Gratis stock foto s Rgbstock gratis afbeeldingen Huisdier van de

Chipbase Gebruiksaanwijzing

Chippen en registreren van uw huisdier Rotterdam

Laat je huisdier chippen en registreren door een dierenarts

Ook het huisdier mag niet belemmerd worden NRC

folder aanbieding bij Hoogvliet details

Huisdier DIGIFOTO Pro

Reptielen als huisdier MAX Vandaag

Schrijf u online in bij ons Fischer amp Co Dierenarts

Chippen en registreren van uw huisdier Rotterdam

onlinedierenspeciaalzaak com Dierenwinkel Huisdieren Huisdier

Uw hond kat en andere dieren registreren bij huisdier registratie nl

Huisdier van de Hond Gratis stock foto s Rgbstock gratis

VoorMijnDier kortingscodes 15 kortingscode vandaag geverifieerd

O nee een huisdier aangereden Wat nu Centraal Beheer Magazine

Nieuws Dierenartsenpraktijk Peize

Huisdier Registreren - The pictures related to be able to Huisdier Registreren in the following paragraphs, hopefully they will can be useful and will increase your knowledge. Appreciate you for making the effort to be able to visit our website and even read our articles. Cya ~.

RSS Feed | Sitemaps
Copyright © 2023

close