Web Analytics
Vogels

Huisdierregistratie


U kunt in dat geval HIER uw registratie doen en daarmee voldoet u dan volledig aan de wettelijke eisen. Bent u daarentegen professional zoals chipper, fokker, asiel of dierenarts, dan is er per 1 november veel voor u veranderd! Lees de berichtgeving van de rijksoverheid hierover op de website van de RVO (klik HIER om deze te openen). De NDG is een stichting die chipnummers van huisdieren registreert en de houder snel vindt. U kunt ook een veiligheidspakket kopen voor uw huisdier, zoals de officiële NDG Penning, die u veilig kunt bevestigen en onbetaalbaar is voor uw huisdier.


Aankoop (of overname) - u heeft uw huisdier onlangs gekocht of gekregen, van bijvoorbeeld een fokker of een ander persoon. Verkoop (of overdracht) - u gaat uw huisdier verkopen of weggeven, bijvoorbeeld aan een ander persoon of een asiel. Geboorte - uw hond (of ander huisdier) heeft bijvoorbeeld puppy's gekregen, en u wilt deze registreren. Overlijden - uw huisdier is overleden. Huisdier-registratie.nl is met name ook geschikt voor particulieren die een registratie willen doen omdat wij volledig onafhankelijk werken en in slechts vier stappen uw nestje met pups als geboortemelding, hond, kat of ander huisdier kunt registreren. Ook voor geboortemeldingen (gratis) door particuliere fokkers.


Related Posts of Huisdierregistratie :17+ Images of Huisdierregistratie

Overig beroepsmatig. Kies deze optie als u op een andere manier beroepsmatig met huisdieren werkt. Bijvoorbeeld namens een dierenasiel of dierenambulance. Registreren van uw hond, kat of ander huisdier met chipnummer bij huisdier-registratie.nl. Voor particulieren, fokkers, chippers, dierenasielen en dierenartsen.


Registratie / Mutatie. Via deze procedure kunt u uw dier registreren of een bestaande registratie wijzigen. Vul hieronder eerst het chipnummer in. Daarna wordt u verder door de procedure geleid. Als u een nest wilt aanmelden vul dan het eerste chipnummer, de diersoort en het aantal dieren in.


De dierenarts registreert het chipnummer in de centrale databank DogID samen met de kenmerken van het dier: ras, geboortedatum, geslacht en met de gegevens van de verantwoordelijke: naam, rijksregisternummer, adres, telefoonnummer en eventueel mailadres. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze gegevens.


PetBase is een door de overheid aangewezen databank voor het registreren van gechipte honden, katten en veel andere huisdieren. Doordat jouw huisdier gechipt is, kunnen wij jou met je dier herenigen als het dier gevonden wordt na een vermissing. Jouw dierenarts, het asiel of de fokker van je huisdier kan de registratie voor je verzorgen.


Bij welke databank is mijn dier geregistreerd? Chipnummer.nl krijgt (nog) geen terugkoppeling van RVO (I&R Hond). Als u een hond niet kunt vinden, wil dit niets zeggen over het al dan niet gedaan zijn van een (geboorte)melding bij RVO. RVO werkt hard aan een oplossing voor dit probleem. Vul hier het chipnummer in.


Petlook is dé online databank voor huisdieren met een chip. Registreer uw huisdier simpel & snel bij Petlook. Door de overheid erkende databank. Onbeperkt aantal dieren registreren op een account. Voor dierenbezitters, fokkers, dierenartsen. U beheert uw eigen data.


REGELS VOOR HONDEN UIT DE OEKRAINE GEWIJZIGD De regels voor huisdieren die vanuit Oekraïne en Rusland naar de Europese Unie kwamen, waren tijdelijk.


Registreren. Nadat uw hond of kat van een chip is voorzien, moet het geregistreerd worden. Er bestaan diverse databanken. Een GRATIS * service voor baasjes die gekozen hebben voor een BackHome chip is de website www.backhomeclub.nl. U kunt zelf een account aanmaken, de gegevens van uw huisdier invullen en, indien gewenst, wijzigen.


Een dier moet hiervoor wel geregistreerd staan in een databank. Een andere reden om je dier te chippen is omdat dit voor de meeste dierenverzekeringen een vereiste is. Als je zo'n verzekering afsluit vergoedt deze de chip ook. Ook moet je huisdier gechipt zijn als je deze voor langere tijd mee wil nemen naar het buitenland.


Ik ben nieuw en wil een account aanmaken. Door de overheid erkende database. Onbeperkt aantal dieren registereren. Ook voor dierenbezitter en fokkers. Eenvoudig & snel.


Huisdier-Registratie.nl. 6 likes · 11 talking about this. Bent u echter een particuliere eigenaar van een hond, kat of ander dier en wilt u enkel voor de wett


De domeinnaam huisdierregistratie.nl staat te koop. Koop de domeinnaam direct of plaats een bod. Deze geweldige domeinnaam staat te koop op @undeveloped. Bekijk de domeinnaam nu! Uitstekend 4.4 van de 5. Btw-overzicht) Btw.


You will find the available purchasing options set by the seller for the domain name huisdierregistratie.nl on the right side of this page. Step 2: We facilitate the transfer from the seller to you. Our transfer specialists will send you tailored transfer instructions and assist you with the process to obtain the domain name. On average, within.Gallery of Huisdierregistratie :

Huisdierregistratie - The pictures related to be able to Huisdierregistratie in the following paragraphs, hopefully they will can be useful and will increase your knowledge. Appreciate you for making the effort to be able to visit our website and even read our articles. Cya ~.

RSS Feed | Sitemaps
Copyright © 2023

close